Elsivatagosodás és Aszály Elleni Küzdelem Világnapja

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 2018.06.15
10:00 - 13:00

Helyszín
Országos Vízügyi Főigazgatóság, Tanácsterem

Kategóriák


Alábbiakban tesszük közzé az Országos Vízügyi konferenciájának meghívóját:

Tisztelt Címzett!

Az ENSZ Elsivatagosodás Elleni Küzdelemről szóló egyezményének (UNCCD) 1994-es elfogadása óta minden év június 17-én megemlékezünk az Elsivatagosodás és Aszály Elleni Küzdelem Világnapjáról.

A világnap általános célja az elsivatagosodást, aszályokat érintő problémára történő figyelem-felhívás és a közös fellépés előmozdítása. A 2018-as világnap alkalmából az Országos Vízügyi Főigazgatóság konferenciát szervez tanácstermében.

A konferenciát idén a nemzetközileg meghatározott témának, azaz a fenntartható területgazdálkodásnak kívánjuk szentelni, melyhez aktualitásként szorosan kapcsolódik az OVF Operatív Aszály- és Vízhiány Kezelő Monitoring Rendszerének indítása, illetve az öntözésfejlesztési stratégia megalkotása.

Tisztelettel meghívom a 2018. június 15-én 10:00 órától a mellékelt program szerint megrendezésre kerülő világnapi konferenciára.

A részvétel ingyenes, de a terem befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött, így kérem, részvételi szándékát legkésőbb 2018. június 8-ig jelezze a molnar.peter@ovf.hu e-mail címen.

További információk és a részletes program: Elsivatagosodas Konferencia program 20180615