MTA Víznap – víztudományi „Street Science”

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 2018.06.1
09:00 - 15:00

Helyszín
MTA Székház és parkoló

Kategóriák


A Magyar Tudományos Akadémia és az MTA Ökológiai Kutatóközpont szeretettel vár minden érdeklődőt az általuk szervezett MTA Víznap – víztudományi „Street Science” programra.

A rendezvény ideje: 2018. június 1. (péntek) 9.00 és 15.00 óra között

Helyszín: Magyar Tudományos Akadémia Székháza és parkolója (1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.)

A Magyar Tudományos Akadémia és az MTA Ökológiai Kutatóközpont 2018. június 1-jén, pénteken nagyszabású tudományos programot szervez, amelynek központi témája a víz. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a víz életünkben betöltött alapvető szerepére, és játékos, interaktív foglalkozások keretében megismertesse az érdeklődőket – elsősorban a fiatalokat – a víz fizikai, kémiai és biológiai tulajdonságaival, valamint társadalmi vonatkozásaival. A tudományos ismeretterjesztő foglalkozások és előadások egyben lehetőséget nyújtanak a víztudományok összetettségének bemutatására is.

Az MTA Víznap rendezvényünkre várjuk iskolájuk természettudományok iránt érdeklődő diákjait, csoportjait. A rendezvényen való részvétel ingyenes. Kérjük, hogy csoportos részvételi szándékukat jelezzék a viznap@titkarsag.mta.hu e-mail-címen!

Részletes program és további információk: MTA Víznap – Víztudományi Street Science 2018