Tagdíj fizetés és Tagbelépés

A tagdíj évi mértéke a rendes tagok esetén:

  • aktív tag: 5.000 Ft,-
  • diák és nyugdíjas tag: 2.000 Ft,-
  • szervezeti tag (jogi személyek): 10.000 Ft,-

A tagság folytatólagos fenntartásához, kérem a tagokat, hogy az Alapszabály értelmében a tagdíjat minden év április 1-ig fizessék be. Új belépők esetén a szervezeti tagság a befizetés időpontjától érvényes, melyről lentebb olvashat.

A tagdíj befizetésének módja:

  • Átutalással a Társaság Raiffeisen Bank 12021006-01144527-00100009 számlaszámára. Átutalás esetén, a befizető egyértelmű azonosíthatósága érdekében, MINDENKÉPPEN adja meg nevét és pontos címét, a közlemények rovatban! Amennyiben a kért adatok közül valamelyik változik, kérem jelezze a makadim@agr.unideb.hu e-mail címen.
  • A tagdíj befizethető készpénzben is László Péternél, a Társaság elnökhelyettesénél. A befizetéssel kapcsolatban a laszlo@rissac.hu e-mail címen lehet időpontot és helyszínt egyeztetni.

Amennyiben Ön még nem tagunk, de szeretne csatlakozni hozzánk úgy a Belépési Nyilatkozatot kell kitöltenie, melyet postai úton a társaság címére (Magyar Talajtani Társaság, 1022 Budapest, Herman Ottó út 15.), illetve elektronikus formában a társaság elnökhelyettesének, László Péternek, a laszlo@rissac.hu e-mail címére, vagy a talajtanitarsasag@gmail.com e-mail címre kell eljuttatnia.

Köszönjük, hogy Tagjaink között üdvözölhetjük!

A Belépési Nyilatkozat letölthető .doc formátumban: MTT_Belepesi_Nyilatkozat_[Nev]

A Belépési Nyilatkozat letölthető .pdf formátumban: MTT_Belepesi_Nyilatkozat_[Nev]