Talajtani Vándorgyűlés 2022

Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 2022.09.1 - 2022.09.3
Egész napos

Helyszín
Szegedi Tudományegyetem

Kategóriák


A 2020-as rendhagyó Vándorgyűlést követően, idén 2022-ben minden reményünk megvan, hogy immáron a hagyományoknak megfelelően, egy három napos találkozó keretében tudjunk találkozni!

A Talajtani Vándorgyűlés az egyik, ha nem a legszélesebb körű talajjal foglalkozó szakmai rendezvény Magyarországon, amely kiváló szakmai fórumot biztosít a talajtan területén oktató, kutató, valamint a hatósági munkát végző felügyelők és a szakértői tevékenységet végző szakemberek számára. Célja, hogy az egybegyűlt talajos szakemberek beszámoljanak a szakmát érintő újdonságokról valamint megvitassák a Vándorgyűlésnek otthont adó terület aktuális talajtani kérdéseit, mely során újabb és újabb talajszelvények kerülnek feltárásra.

A soron következő Vándorgyűlést “Talajtani kutatás és oktatás a digitális mezőgazdaság korában” címmel a Magyar Talajtani Társaság és a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara rendezi.

A vándorgyűlés témája: Agrár digitalizáció és a jövő szakembereinek képzése

A konferencia időpontja: 2022. szeptember 1-3.

A konferencia helyszíne: Hódmezővásárhely

Terveink szerint a Talajtani Vándorgyűlés 2022 – Hódmezővásárhely, mint talajos rendezvényt a NAK Szaktanácsadói Névjegyzékében szereplő szaktanácsadók 2022. évi szabadon választható rendezvényei közé közé fogja felvenni.

A hagyományokhoz híven a Talajtani Vándorgyűlés 2022 – Hódmezővásárhely rendezvényét a NÉBIH Talajvédelmi Szakértői Továbbképzési rendszerében ismét szerepeltetni kívánjuk.

A REGISZTRÁCIÓ ide kattintva érhető el …

További információk az MTT weboldalán, a Vándorgyűlés oldalon és annak aloldalain találhatóak. Bármilyen kérdésük, észrevételük van, mind a Regisztrációval, mind a Talajtani Vándorgyűléssel kapcsolatban kérem a vandorgyules.talajtani@gmail.com e-mail címen jelezzék.